Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відкрився новий напрямок: Арестович розповів, що ЗСУ почали наступати не тільки на півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

Відкрився новий напрямок: Арестович розповів, що ЗСУ почали наступати не тільки на півдні

Арестович повідомив, що з'явився ще один напрямок для просування наших захисників

6 вересня 2022, 23:49
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують наступати на південному напрямку. Окрім цього, в додаток для них з'явився ще один напрямок для просування, щоб звільнити окуповані території. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву радника Офісу президента Олексія Арестовича  під час ефіру "Фейгін LIVE".

Відкрився новий напрямок: Арестович розповів, що ЗСУ почали наступати не тільки на півдні

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Арестович заявив, що головною новиною сьогоднішнього дня, що минає, є відкриття другого оперативного напрямку, аби ЗСУ мали можливість наступати на ворога.

 Відомо, що українські захисники нещодавно почали просуватися на півдні України.

"З'явився новий напрямок, де будуть різні цікаві речі, де будуть звільнятися міста та села", — поділився Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що терорист Стрєлков прогнозує продовження війни "до повної поразки росії". Незважаючи на браві заяви спікерів Кремля та штатних російських пропагандистів терорист Ігор Стрєлков-Гіркін озвучив трагічний прогноз для Росії. Він заявив, що даремно у Кремлі сподіваються, що ось-ось українці здадуться, бо не встоять перед черговим казаном чи обстрілом. Нічого такого не буде, вважає Стрєлков. Терорист вважає, що найкращим результатом для керівництва Росії буде розуміння того, що ця війна точно не стане переможною для Росії і вона продовжуватиметься до повного розгрому російської армії. За словами Стрєлкова, розрахунок Росії на те, що ще сильніше Росія натисне, посилить бомбардування, створить пару "котлів" і українці погодяться на переговори, де підпишу мирну угоду на умови Москви, обмовивши низку компромісних рішень. Ігор Стрєлков-Гіркін вважає, що це марення і такого результату війни ніколи не буде. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

444

6 вересня 2022, 23:25

Бесплатный секс интересует? Здесь девушки и женщины хотят от тебя только секс, можешь убедиться в этом сам ------- https://dyx.dk/slyv


Новини