Головна Новини Суспільство Війна з Росією Терорист Стрєлков прогнозує продовження війни «до повної поразки росії»
commentss НОВИНИ Всі новини

Терорист Стрєлков прогнозує продовження війни «до повної поразки росії»

Колишній "міністр оборони" терористичного угрупування "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що у Кремлі нехай не сподіваються на мирні переговори

6 вересня 2022, 17:43 comments2125
Поділіться публікацією:

Незважаючи на браві заяви спікерів Кремля та штатних російських пропагандистів терорист Ігор Стрєлков-Гіркін озвучив трагічний прогноз для Росії. Він заявив, що даремно у Кремлі сподіваються, що ось-ось українці здадуться, бо не встоять перед черговим казаном чи обстрілом. Нічого такого не буде, вважає Стрєлков. Відео виступу Гіркіна з'явилося в Мережі, повідомляє портал "Коментарі".

Терорист Стрєлков прогнозує продовження війни «до повної поразки росії»

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

Терорист вважає, що найкращим результатом для керівництва Росії буде розуміння того, що ця війна точно не стане переможною для Росії і вона продовжуватиметься до повного розгрому російської армії.

За словами Стрєлкова, розрахунок Росії на те, що ще сильніше Росія натисне, посилить бомбардування, створить пару "котлів" і українці погодяться на переговори, де підпишу мирну угоду на умови Москви, обмовивши низку компромісних рішень. Ігор Стрєлков-Гіркін вважає, що це марення і такого результату війни ніколи не буде.                                                                                                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден заявив, що Росія не повинна бути визнана державою-спонсором тероризму. Про що говорить ця заява? Чому Білий дім не йде на такий крок, хоч є всі нагоди для цього? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – шиза в Росії міцнішає: про що говорить вирок журналісту Івану Сафронову – чого чекати далі у Росії. Експерти розібрали ситуацію спеціально для нашого видання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини