Головна Новини Суспільство Війна з Росією Від лейтенанта до майора: ЗСУ знищили ще п'ятьох офіцерів армії окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Від лейтенанта до майора: ЗСУ знищили ще п'ятьох офіцерів армії окупантів (ФОТО)

ВСУ дають гідну відсіч окупантам

17 червня 2022, 15:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Від лейтенанта до майора: ЗСУ знищили ще п'ятьох офіцерів армії окупантів (ФОТО)

Армія РФ

Армія окупантів продовжує втрачати своїх офіцерів у війні проти України. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так, згідно з даними Страткому ВСУ, українським воїнам вдалося знищити ще п'ять офіцерів супротивника, а саме:

майора мелехіна юрія миколайовича, командира 1-го загону 16обрспн гру гш вс рф з м. Уварово Тамбовської області;

командира десантно-штурмової роти батальйону морської піхоти Балтійського флоту капітана носова володимира миколайовича з Усть-Цилемського району;

командира танкової роти старшого лейтенанта даміра едуардовича шаймарданова з Йошкар-Оле” (загинув під Ізюмом)

командира десантно-штурмового взводу 104 парашутно-десантного полку старшого лейтенанта віктора булатова з Архангельська;

старшого лейтенанта самойленко антона михайловича з Пермі.

" Зустрічайте російських окупантів, які заблукали "на навчаннях", але вже знайшлися і правильно повернулися додому", — СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що потрібно знати про роботу криптовалютних бірж , щоб не втратити гроші. Які особливості, відмінності криптовалютних бірж та скільки можна вкладати у цифрові гроші. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що президент ухвалив рішення – безвіз із РФ закінчився: коли рішення набирає чинності. З 1 липня 2022 року росіяни не зможуть потрапити до України без віз. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що чомусь у Києві заговорили про ризики вторгнення з Білорусі – що вирішив Лукашенко після тиску Кремля. Експерти розповіли, чому не припиняються розмови про можливість Білорусі приєднатися до війни РФ проти України і чому Путіну так хочеться домогтися від Лукашенка позитивного рішення. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   Єврокомісія надала рекомендації щодо статусу кандидата не лише Україні. Разом з Україною такий статус може отримати і Молдова. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини