Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи в Росії почастішають і стануть ефективнішими: у Зеленського зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи в Росії почастішають і стануть ефективнішими: у Зеленського зробили заяву

У ОП заявили, що українські спецслужби мають досить ефективну мережу в Росії

11 серпня 2023, 10:48
Поділіться публікацією:

Вибухів на території Росії точно не поменшає. Навпаки, вони почастішають. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "24 каналу" зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Вибухи в Росії почастішають і стануть ефективнішими: у Зеленського зробили заяву

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

"Безперечно хочу сказати, що українські спецслужби — і ГУР, і СБУ — мають досить ефективну мережу в Росії. Можуть цією мережею користуватися. Думаю, що кількість таких інцидентів зростатиме", — зазначив радник голови ОП.

Михайло Подоляк вважає, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в Росії, а також на українських теренах, які країна-агресор окупувала, стануть нормою.

Подоляк зазначив, що зараз активно проводиться розвідка, вивчається, де розташовані системи ППО РФ, вивчається розташування військових об'єктів супротивника. Але Україна не веде війни на території сусідньої країни. Це все робить сама Росія.

Саме тому, вважає Михайло Подоляк, за остаточним та безповоротним знищенням Росії стоятимуть самі росіяни.

"Ми лише можемо з вами додатково надавати консультативні послуги людям, які говорять про те, як треба знищити Росію росіянами", — резюмував радник глави Офісу президента.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна дронів у серпні явно вийшла на новий рівень. З боку росіян ми бачимо звичні нальоти з використанням різного виду БПЛА, але з традиційним наголосом на "Шахеди". З боку України були атаки морськими дронами по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк" і підсанкційному нафтовому танкеру країни-агресора SIG. Практично щодня з'являються нові дані про атаки за допомогою безпілотників тимчасово окупованого Криму. Все частіше БПЛА залітають до Москви та Підмосков'я. Про що говорить нарощування саме цієї компоненти війни? Як ситуація з атаками дронів може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини