Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи в окупованому Криму та в Новоросійську РФ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи в окупованому Криму та в Новоросійську РФ: подробиці

У російських пабликах говорять про масосову атаку дронів

4 серпня 2023, 07:00 comments5510
Поділіться публікацією:

У окупантів ніч минула неспокійно. В анексованому Криму в районі Феодосії було чути серію вибухів. Окупанти заявили про роботу ППО. Також під ранок пролунали вибухи в Новоросійську (Краснодарський край, РФ). У районі гавані пролунали вибухи, також було чутно звуки стрілянини, попередньо через атаку невстановлених морських дронів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Вибухи в окупованому Криму та в Новоросійську РФ: подробиці

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Щодо ситуації в Криму, то жителі тимчасово окупованої Феодосії розповідають, що чули гул безпілотників. Виразно їх було чути у районі Феодосія – Приморський. Місцеві мешканці нарахували від 5 до 7 вибухів. Також говорять про те, щоб чути активну роботу ППО. Зважаючи на те, що вулицями Феодосії промчали відразу кілька карет швидкої допомоги – вибухи не пройшли без наслідків.

Щодо тривожного ранку для росіян у Новоросійську, то повідомляється, що вибухи були чутні з боку Чорного моря. Також було чути чергу стрілянини.

За даними російських пабліків, вибухи на воді та стрілянина лунали в районі Мисхако. Також повідомляється, що з катера вівся вогонь надводним безпілотником. За словами місцевих жителів, дрон спалахнув, після чого стався сильний вибух.

Місцева влада поки що утрималася від коментування події.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує ракетні удари по Україні. Найчастіше почало прилітати і на тимчасово окуповані території (наприклад, був удар по будівлі МВС у Донецьку), а також безпосередньо по російській території (прильоти по Ростовській області). Що можна сказати про ракетну та дронову війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/211099
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини