Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи у Краснодарі викликали паніку у росіян, люди вибігали надвір
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи у Краснодарі викликали паніку у росіян, люди вибігали надвір

Відомо, що Краснодар атакували, як мінімум, два безпілотники

26 травня 2023, 11:04 comments2436
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у російському Краснодарі на ранок 26 травня стався масштабний вибух. Внаслідок удару було пошкоджено фасад одного з житлових будинків. Наслідками вибуху самі росіяни активно поділяються на пабликах. На даний момент самі росіяни пишуть про атаку мінімум двох безпілотників.

Вибухи у Краснодарі викликали паніку у росіян, люди вибігали надвір

Вибухи у Краснодарі. Фото: з відкритих джерел

Як розповів один із очевидців, між вибухами пройшло близько 12 хвилин. Місцеві жителі не на жарт злякалися та вибігли з дому на вулицю.

"Я думав у нас будинок зараз впаде", — розповідає росіянин.

Він зазначив, що мінімум один із безпілотників був збитий. Швидше за все, цей безпілотник і впав на будинок місцевих жителів.

Пізніше російські офіційні джерела повідомили, що інформація про удар по Краснодару справді правдива. Так, повідомляється, що вибух стався о 4:17 ранку за місцевим часом. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вступ України до НАТО в "оглядному майбутньому": Олаф Шольц зробив заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – після саміту G7, що відбувся в Японії, де було чітко продемонстровано підтримку України та надано певні сигнали РФ і Китаю, з'явилася реакція останніх. Російське МЗС влаштувало на своїй офіційній сторінці справжню істерику щодо підсумків зустрічі лідерів "Великої сімки" та запрошених гостей, серед яких була і Україна. А заступник міністра закордонних справ Китаю Сунь Вейдун викликав посла Японії в Пекіні, щоб висловити протест щодо "ажіотажу навколо проблем, пов'язаних з Китаєм". Про що говорить подібна реакція? Як геополітичні події можуть розвиватися далі, після японського саміту G7, який багато хто називає історичним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини