Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи одразу у трьох містах окупованого Донбасу: що відбувається (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи одразу у трьох містах окупованого Донбасу: що відбувається (фото)

Пожежі та детонація припасів росіян розпочалися одразу у трьох містах тимчасово окупованої території Донецької області

4 липня 2022, 08:03
Поділіться публікацією:

На території тимчасово окупованого Донбасу пролунали сильні вибухи. Сильне заграва вогню та чорний дим було видно одразу у трьох тимчасово окупованих містах Донецької області – у Сніжному, Торезі та Харцизьку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється в Telegram-каналі "Типовий Донецьк".

Вибухи одразу у трьох містах окупованого Донбасу: що відбувається (фото)

Вибухи на Донеччині. Фото: Telegram-канал "Типовий Донецьк"

Щодо Сніжного, то спочатку вибухи, а потім і пожежу очевидцями зафіксовано на території заводу "Сніжнянськхіммаш". Із заводу окупанти зробили великий склад із боєприпасами. У ніч на 4 липня мешканці окупованого городу почали чути сильні вибухи, які долинали з боку заводу. Снаряди довго детонували, після чого почалася пожежа, якою росіянам загасити так і не вдалося.

Схожа ситуація майже в той же час повторилася у тимчасово окупованих Торецьку та Харцизьку. Там місцеві жителі теж чули вибухи, сила вибухів була настільки сильною, що гуркіт розходився по всьому місту. Далі спалахнули величезні пожежі.

Читайте на порталі "Коментарі" — у мережі активно обговорюють відео та фото масованого удару ЗСУ по військовій базі російських окупантів . Удар був дуже сильний та прицільним. У підсумку у росіян із чотирьох військових баз в окупованому Мелітополі залишилося три. Від четвертої нічого не залишилося. Після ударів по базі власними силами снаряди детонували ще кілька годин поспіль. Потім почалася сильна пожежа. Також повідомляється, що після атаки ЗСУ окупанти більше не зможуть скористатися аеродромом Мелітополя, бо він також знищений, його більше не існує.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Зеленський пояснив висновок ЗСУ з Лисичанська та назвав два напрями, де йдемо вперед.

Вибухи одразу у трьох містах окупованого Донбасу: що відбувається (фото) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини