Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи не лише у Донецьку, а й у Луганську: окупанти скаржаться на масований удар ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи не лише у Донецьку, а й у Луганську: окупанти скаржаться на масований удар ЗСУ

Українська армія відмінувала у супротивника ще одну ППО

13 липня 2022, 10:37
Поділіться публікацією:

Після вибухів у Луганську в так званій "ЛНР" заявили, що українські військові завдали удару по військовій частині ворожої ППО. Як передає портал "Коментарі", про це відразу повідомили кілька пропагандистських джерел "РІА-Новини", telegram-канал "Луганськінформцентр", "Інтерфакс.ru".

Вибухи не лише у Донецьку, а й у Луганську: окупанти скаржаться на масований удар ЗСУ

Вибух. Фото: із відкритих джерел

Спочатку повідомлялося, що нібито ракета "Точка-У", за попередніми даними, окупантами збита над Луганськом. Ракету нібито збили в районі селища Ювілейне, яке входить до складу Луганська.

У той же час РІА Новини повідомляє, що, як мінімум, чотири зенітні ракетні ракети були запущені за повітряними цілями на захід від Луганська.

Ну і вже пізніше представник Народної міліції так званої "ЛНР" Андрій Марочко повідомив, що українська армія завдала масованого удару по військовій частині протиповітряної оборони (ППО), яка захищає небо над Луганськом. Він зазначив, що у озброєні формування України завдали масованого удару по військовій частині ППО, яка забезпечує безпеку міста Луганськ.

Ще пізніше у так званій "ЛНР" заявили, що Збройні сили України випустили по Луганську дев'ять ракет із реактивних систем залпового вогню американського виробництва "HIMARS".

Читайте також на порталі "Коментарі" — таки дотиснули: Німеччина погодилася припинити закуповувати російське вугілля та газ. Німеччина повністю припинить закуповувати російське вугілля 1 серпня, а російську нафту – з 31 грудня. Враховуючи те, що навіть після запровадження низки санкцій проти РФ Німеччина залишається найбільшим покупцем російських енергоресурсів, це буде сильним ударом по російському бюджету. Також це позначиться на економіці ФРН, адже ознаменує серйозну зміну джерела енергопостачання країни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – сталося те, про що попереджали: Росія повністю перекрила газ Німеччини .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини