Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи на білоруському аеродромі "Зябровка": з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи на білоруському аеродромі "Зябровка": з'явилися нові подробиці

В результаті вибухів у Білорусі була пошкоджена техніка

11 серпня 2022, 20:01 comments3048
Поділіться публікацією:

Російський радіолокатор підсвічування та наведення для зенітно-ракетних комплексів, танк Т-72 та боєкомплект — близько 10 снарядів - саме така техніка була пошкоджена під час вибухів на військовому аеродромі "Зябровка", що в Білорусі. Про це інформує група "Беларускі Гаюн".

Вибухи на білоруському аеродромі "Зябровка": з'явилися нові подробиці

Вибухи на білоруському аеродромі "Зябровка" (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що інцидент трапився вночі, 11 серпня. Доказом вибухів на аеродромі став  МАЗ білоруських військових з написом "розмінування".

Також внаслідок вибухів на аеродромі окупанти рф, ймовірно, втратили російський радіолокатор підсвічування та наведення 92Н6Е. Відомо, що з його допомогою зенітно-ракетні комплекси можуть знаходити цілі та знищувати їх.

"Як мінімум частина з дивізіону зенітно-ракетних комплексів С-400 "Тріумф", які розташовані на аеродромі, тепер є недієздатними, якщо інформація є достовірною",- повідомили у групі.

А ще — за неперевіреною інформацією, внаслідок вибухів є постраждалі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Мережі з'явилося перше відео "спалахів" осторонь аеродрому "Зябрівка" у Білорусі. У Мережі з'явилося перше відео невідомих спалахів осторонь аеродрому "Зябрівка" (Білорусь). Відео було опубліковано моніторинговою групою "Беларускі Гаюн". Так, за даними моніторингової групи, відео з місця подій було знято з відстані близько 20-25 км. від аеродрому. Зазначається, що всього було вісім спалахів. Виходячи з наведеної вище інформації, група "Беларускі Гаюн" розглядає кілька версій події на військовому аеродромі в Білорусі. Так, там могли проводитися нічні тренування ВПС та ППО зі стріляниною.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY/5216
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини