Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вибори" в окупації: мігрантів з Азії змушують імітувати підтримку Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вибори" в окупації: мігрантів з Азії змушують імітувати підтримку Путіна

На окупованих територіях України ворог зганяє на дільниці мігрантів

15 березня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях росіяни зганяють на “виборчі дільниці” мігрантів з Центральної Азії, щоби вони голосували за диктатора РФ Володимира Путіна.

"Вибори" в окупації: мігрантів з Азії змушують імітувати підтримку Путіна

У РФ 15 березня стартують вибори президента. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, вже з 15 березня у захоплених регіонах стартує виборчий фарс, який ігнорує переважна кількість місцевих.

Повідомляється, що для завищення явки ворог дозволив голосувати особам без паспортів, а тепер поставив план перед будівельними компаніями щодо відправки на голосування мігрантів.

Зазначається, що мігрантів на захоплені землі росіяни завозять ще з кінця 2022 року. Наразі їхня чисельність перевищує 100 тис. осіб.

За даними Центру спротиву, іноземцям обіцяють додатковий вихідний за похід на дільницю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Офіс президента розглядає можливість формування технократичного уряду на чолі з Андрієм Єрмаком. На Банковій вважають, що створення такого уряду допоможе вивести Україну з політичної кризи, заявив директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик. Виходом із наростаючої кризи міг би стати технократичний уряд національної стійкості, вважає політолог. Однак, на його думку, Банкова не збирається створювати такий технократичний уряд, а натомість обирає прості і помилкові рішення.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що пропагандистка Тетяна Монтян, яка після початку російського повномасштабного вторгнення втекла з Києва у Донецьк, раптом "прозріла" від поганого життя в захопленому Росією місті. Монтян чомусь висловлює своє обурення непрацюючою поштою в місті, хоча сама 10 років боролася за те, щоби Донецьк "звільнили від нормального життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини