Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибір між Україною та Ізраїлем: у Міноборони розповіли про позицію Пентагону
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибір між Україною та Ізраїлем: у Міноборони розповіли про позицію Пентагону

У Міноборони вважають, що вибір між Україною та Ізраїлем – це спекуляція

24 листопада 2023, 09:10 comments2491
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони України заявили, що Пентагон повністю зняв спекуляції про нібито "вибір" західних союзників між військовою допомогою Україні та Ізраїлю. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив начальник управління преси та інформації відомства Іларіон Павлюк.

Вибір між Україною та Ізраїлем: у Міноборони розповіли про позицію Пентагону

Рустем Умеров та Ллойд Остін. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, що на черговому засіданні у форматі "Рамштайн" глава Пентагону Ллойд Остін фактично зняв будь-які спекуляції щодо того, що США нібито доводиться обирати між Ізраїлем та Україною.

Він зазначив, що Вашингтон чітко заявив про одночасну підтримку Ізраїлю та України.

"І непублічні заяви також свідчили не лише про глибоку підтримку, а й про прекрасне розуміння партнерами, для чого вони підтримують Україну, і розуміння того, що ця підтримка потрібна не лише Україні, вона потрібна цивілізованому світу та їхнім країнам так само", — заявив Павлюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — формат "Рамштайну" змінився: у Міноборони розкрили деталі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава Білого дому Джо Байден знову фактично зрівняв терористів із ХАМАС та російський режим у статті Washington Post під назвою "США не відступлять перед викликом Путіна та ХАМАС". Тим часом підтримка України у протидії російській агресії залишається серед американців на рівні 40%, а кількість тих, хто виступає за збільшення допомоги Україні на 8% менша за тих, хто вважає, що її потрібно скоротити (23% проти 31%). В американському парламенті вже "збоять" законопроекти щодо цієї самої підтримки. Про що говорять заяви та дії американських політиків останнім часом? У бік збільшення чи зменшення хитнеться підтримка України з боку США? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини