Головна Новини Суспільство Війна з Росією Верещук розповіла про реакцію РФ на вимогу щодо повернення тіл вбитих полонених в Оленівці
commentss НОВИНИ Всі новини

Верещук розповіла про реакцію РФ на вимогу щодо повернення тіл вбитих полонених в Оленівці

Верещук назвала події в Оленівці страшною трагедією і злочином Росії

31 липня 2022, 16:51 comments1632
Поділіться публікацією:

РФ поки не відповідає на вимогу української сторони про повернення тіл вбитих українських захисників в Оленівці. Про це повідомила віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук під час свого брифінгу.

Верещук розповіла про реакцію РФ на вимогу щодо повернення тіл вбитих полонених в Оленівці

Ірина Верещук (фото з відкритих джерел)

Посадовиця назвала трагедію в Оленівці великою трагедією і злочином РФ проти людства.

"Омбудсман зробив заяву, ми, теж запити зробили. Поки відповіді від Росії немає. Вимагаємо аби Росію визнали державою — спонсором тероризму. Це міжнародний злочин. За це має бути покарання персональне", — сказала Ірина Верещук.

Також Ірина Верещук  наголосила, що вся цивілізована спільнота у світі має відреагувати на вчинок країни-агресора в Оленівці. А ще — запровадити такі рішення, що допоможуть зупинити РФ

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в "Азові" запевнили, що "Путін буде страчений, а недоімперія — зруйнована". Тимчасово виконуючий обов'язки командира полку "Азов" майор Микита Надточій записав відеозвернення про масове вбивство українських військовополонених у Оленівці. Відео було опубліковано на сторінках "Азова" у соціальних мережах. В "Азові" вважають, що окупанти вчинили цей злочин від безкарності. Також Надточій зазначив, що відповідальність за цей злочин несе особисто Путін, а потім, перейшовши російською мовою, він звернувся до російського диктатора. 

Також "Коментарі" писали про те, що З'явилися супутникові знімки колонії у Оленівці. У мережі вже є супутникові знімки з місця масового вбивства полонених українських захисників в окупованій Оленівці. Кадри підтверджують, що будівлю висадили в повітря зсередини.  Супутникові знімки опублікував у Твіттер американський журналіст Крістофер Міллер. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини