Головна Новини Суспільство Війна з Росією Великий ризик, що лінія фронту зруйнується: ЗМІ дізналися про причини, чому це може статися
commentss НОВИНИ Всі новини

Великий ризик, що лінія фронту зруйнується: ЗМІ дізналися про причини, чому це може статися

Politico розкрило ризики нового наступу Росії

3 квітня 2024, 12:07 comments6386
Поділіться публікацією:

У разі нового наступу росіян влітку існує великий ризик, що лінія фронту зруйнується. Україна дуже потребує безпілотників, гаубиць і сотень тисяч снарядів і ракет, щоб запобігти цьому сценарію. Як передає портал "Коментарі", про це пише видання "Politico", яке посилається на джерела серед українських високопосадовців, які погодилися дати коментар на умовах анонімності.

Великий ризик, що лінія фронту зруйнується: ЗМІ дізналися про причини, чому це може статися

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, що офіцери прямо говорять, що існує великий ризик того, що лінія фронту зруйнується там, де російські генерали вирішать зосередити свій наступ. Більше того, завдяки значно більшій чисельності та керованим авіабомбам, які вже кілька тижнів розбивають українські позиції, Росія, ймовірно, зможе "прорватися через лінію фронту та зруйнувати її на деяких ділянках".

Одне з високопоставлених військових джерел заявило, що "зараз Україні ніщо не може допомогти, тому що немає серйозних технологій, здатних компенсувати Україні велику масу військ, які Росія, ймовірно, покине. Ми не маємо таких технологій, а Захід не має їх у достатній кількості ".

За його словами, лише українська стійкість та витривалість, а також помилки російського командування можуть змінити похмуру динаміку.

Високопоставлені українські офіцери також нагадали, що покладатися на російські помилки – це не стратегія, і вони з гіркотою згадували про помилки, які, за їхніми словами, від самого початку підірвали український спротив – помилки, які припустилися як Заходу, так і України.

Вони також погано висловлювалися про зволікання Заходу, стверджуючи, що постачання та системи озброєнь надійшли надто пізно і в недостатній кількості, щоб змінити ситуацію на краще, якби вони могли це зробити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи підсилиться підтримка партнерів: що важливо для України на цьому етапі війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини