Головна Новини Суспільство Війна з Росією Великий наступ Росії навесні: у НАТО зробили заяву про нові плани Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Великий наступ Росії навесні: у НАТО зробили заяву про нові плани Путіна

На Заході згодні, що бої взимку трохи "охолонуть", але навесні протистояння може відновитися.

7 грудня 2022, 14:20 comments2427
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день немає навіть передумов для мирного врегулювання війни в Україні, тож західні союзники мають продовжувати постачати Україні зброю. До того ж, вже зараз стає очевидним, що взимку обидві сторони прагнутимуть перегрупувати та переозброїти свої сили. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив генсек НАТО Єнс Столтенберг, слова якого цитує рейтингове видання "Financial Times".

Великий наступ Росії навесні: у НАТО зробили заяву про нові плани Путіна

Єнс Столтенберг. Фото: з відкритих джерел

"Умов (Ред. – для дипломатичного рішення) зараз немає", — зазначив генсек НАТО, додавши, що Росія не виявляє жодних ознак бажання мирного припинення війни.

"Чим більше ми хочемо мирного рішення, тим наполегливішою є необхідність надання військової підтримки Україні", — заявив Столтенберг.

Також генсек НАТО пояснив, що Росія намагається досягти невеликого перемир'я у війні, перш ніж "почати масштабніший наступ навесні".

Єнс Столтенберг вважає, що в України з'явився імпульс, зазначивши, що в країнах НАТО "постійно обмірковують, які системи (озброєння) ми хочемо поставити" Києву.                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Луганщині запеклі бої: окупанти підтягнули резерви – величезні втрати. Голова Луганської ОВГ Сергій Гайдай розкрив подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський виключив перепочинок у війні, незважаючи на всі вмовляння Росії розпочати мирні переговори. Президент вважає, що видимість переговорів потрібна Путіну лише для нової підготовки масованої атаки на Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини