Головна Новини Суспільство Війна з Росією Велика загроза: військовий розповів про головний страх армії РФ на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Велика загроза: військовий розповів про головний страх армії РФ на фронті

Зросла загроза вторгнення росіян для двох областей, заявив Жорін

26 березня 2024, 21:40
Поділіться публікацією:

Військові  третьої штурмової  бригади, які зараз  обороняють рубежі на Сході України,  стверджують, що  просування Збройних сил України на Півдні – це — головний страх російських  окупантів.

 Велика загроза: військовий розповів про головний страх армії РФ на фронті

Максим Жорін (фото з відкритих джерел)

Як написав в  Telegram заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін, ворог досить чітко визначає  для себе напрямок  основних зусиль і тисне, доки не має якогось успіху.

"В Росії давно не бояться ніяких втрат — якщо не вистачило 50 тисяч загиблими, вони покладуть більше без проблем. Навіть на захоплення маленького населеного пункту. Для досягнення певної мети ворог задіює всі можливі ресурси, а їх у нього достатньо", — зазначає військовий.

Зокрема, сьогодні, стверджує Максим  Жорін, пріоритетний напрямок для наступальних дій РФ —  Східний.

Але для  загарбника критично важливо не допускати просування ЗСУ на Півдні.

"Навіть на Сході вони можуть дозволити собі десь провалитись, проте на Півдні будь-яке наше просування для них несе велику загрозу. Тому вони будуть намагатись відсунути лінію фронту, збільшуючи сухопутний коридор", — обґрунтував свою позицію  військовий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що генерал розповів, навіщо РФ створює ще дві арміїЯк повідомив Сергій Кривонос, плани країни-агресора щодо створення ще двох армій є серйозною загрозою, при цьому не обов’язково для України. 

На думку генерала, Росія може розмістити ці дві нові армії, наприклад, біля кордонів з країнами Балтії. Саме на цьому напрямку країна-агресор може розпочати війну або ж використовувати своїх військових для вчинення психологічного тиску на країни, які є членами НАТО.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини