Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал розповів, навіщо РФ створює ще дві армії. Які плани у ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал розповів, навіщо РФ створює ще дві армії. Які плани у ворога

Країна-агресор заявила про намір створити ще дві армії, щоби організувати провокації проти країн НАТО, повідомив в ефірі «Еспресо» генерал-майор Сергій Кривонос

26 березня 2024, 13:57
Поділіться публікацією:

Як повідомив Сергій Кривонос, плани країни-агресора щодо створення ще двох армій є серйозною загрозою, при цьому не обов’язково для України.

Генерал розповів, навіщо РФ створює ще дві армії. Які плани у ворога

Сергій Кривонос

На думку генерала, Росія може розмістити ці дві нові армії, наприклад, біля кордонів з країнами Балтії. Саме на цьому напрямку країна-агресор може розпочати війну або ж використовувати своїх військових для вчинення психологічного тиску на країни, які є членами НАТО.

Щодо України і відкриття окупантами ще одного фронту, то Кривонос вважає, що наразі малоймовірною виглядає можливість того, що загарбники знову зможуть зайти на територію Сумської області. Втім, додає експерт, ситуація щодо такої можливості може змінитися через деякий час.

Кривонос підкреслив, що окупанти мають можливість оперативно переміщувати свої війська у різних напрямках.

"Коли окупантам треба буде відвернути увагу й розпорошити сили між Сходом та Північчю, то вони можуть спробувати знову зайти на територію Сумської області"
, — заявив Кривонос.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу заявив, що у РФ уже до кінця року планують суттєво збільшити чисельність своєї армії. Він додав, що такі дії необхідні для того, щоб мати змогу протидіяти загрозам, які можуть відбутися в майбутньому.

Окрім того, ветеран АТО Євген Дикий звернув увагу на те, що країна-агресор має намір мобілізувати 300 тис. військових. За його словами, саме тому уже в серпні Російська Федерація може спробувати організувати наступ на Суми, Київ та Харків. За його словами, якщо Україна терміново не вирішить проблему із мобілізацією, то просто не буде кому відбивати цю нову навалу окупаційних військ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини