Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вдарить +28 градусів: коли в Україну прийде сильне потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдарить +28 градусів: коли в Україну прийде сильне потепління

В Україні скоро ще сильні потепліє, але разом з тим частину областей накриють дощі

21 травня 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

Погода в  українських регіонах  скоро стане ще  спекотнішою. Вже з середи, 22 травня, і до кінця поточного  тижня стовпчик термометра показуватиме вдень  від +22…+28 градусів. Такий прогноз погоди на найближчі кілька днів  прогнозує  синоптик Наталя Діденко.

Вдарить +28 градусів: коли в Україну прийде сильне потепління

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"Буде весь час тепло в Україні. Завтра, та й до кінця тижня, денна температура повітря становитиме +22…+28 градусів", – стверджує прогнозистка.

Разом з тим, в  Україні  проходитимуть дощі. Найближчими днями найбільшою є  ймовірність дощів на Закарпатті, в прикарпатських  регіонах, пройдуть опади місцями на Волині, Рівненщині, Сумщині, Чернігівщині, Харківщині. На інших українських територіях  22 травня буде без  опадів.

Ще Діденко  попереджує, що в середу, 22 травня, в західних  регіонах  буде сильний вітер південно-східного походження, є можливість  поривів до 15-20 метрів за секунду.

В столиці України  22 травня  прогнозується  тепла погода, стовпчик термометрів максимально плюсуватиме  до рівня +24…+26 градусів.

"Дощі завтра малоймовірні, проте хмарність "хвоста" атмосферного фронту прикриватиме сонце, щоб не так напікало з незвички ще весняної. Перший якийсь відчутніший дощ пройде в столиці в п'ятницю", – повідомляє  Діденко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи очікує Україну аномально спекотне літо-2024Літо в  нашій країні   цього року може  видатись спекотним,  проте не рекордним. З однієї сторони, на це впливає стан океанів, а з іншої –  планета зазнає  впливу  активної  сонячної  радіації. 

Про це  говорить завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС та НАН України Віра Балабух, інформує УНІАН. Метеоролог  зазначила, що і за  підрахунками, і за експертними оцінками, літо 2024 року в  нашій країні може  видатись спекотним.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини