Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вдалий день: стало відомо, скільки складів ЗСУ випалили на Херсонщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдалий день: стало відомо, скільки складів ЗСУ випалили на Херсонщині (ВІДЕО)

Крім того, ЗСУ знищили 79 росіян та багато військової техніки

6 серпня 2022, 07:50 comments1859
Поділіться публікацією:

Українські захисники випалили щонайменше шість російських складів боєприпасів у Херсонській області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у Facebook.

Вдалий день: стало відомо, скільки складів ЗСУ випалили на Херсонщині (ВІДЕО)

Вибух на складі із боєприпасами. Фото: із відкритих джерел

Російські окупанти не дорахувалися складів у Бериславському та Херсонському районах. У той же час уточнюється, що ЗСУ завдали чотирьох авіаційних ударів по скупченню противника, двох опорних пунктах та складу боєприпасів у Бериславському та Херсонському районах.

Крім того, знищено 79 росіян, чотири танки Т-72, ​​дві самохідні гаубиці "Мста-С" та артустановка, радіолокаційна станція та командно-штабна машина, 10 одиниць броньованої та 11 — іншої автомобільної техніки.

Також ЗСУ вразили два пункти управління 76-ї десантно-штурмової дивізії та 49-ї армії у Чорнобаївці, командно-спостережний пункт ворожої БТГ у Брускінському та район зосередження озброєння та техніки в Олешках.

Остаточні втрати ворога уточнюються.

У Чорному морі залишилося 9 бойових кораблів і катерів, які маневрують біля кримського узбережжя, решта ховається в пунктах базування. На бойовому чергуванні 2 надводні та 2 підводні носії крилатих ракет типу "Калібр", а також 1 ВДК.

Загроза ракетних ударів та артилерійських обстрілів у зоні досягнення ворожого озброєння залишається актуальною, як і мінна небезпека у прибережних водах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хаос та Третя світова війна: про що попередив президент Зеленський Африку – чи має сенс таке звернення і чому звернувся саме до африканських країн.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чіткий сигнал від Столтенберга Києву та Москві: на що тепер можемо розраховувати.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини