Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вбивство зрадника Киви: стали відомі цікаві деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство зрадника Киви: стали відомі цікаві деталі

У загибелі Киви стали відомі кілька цікавих деталей

9 грудня 2023, 18:31 comments1794
Поділіться публікацією:

Територія готелю "Величъ Country Club" у Підмосков'ї, де вбили колишнього депутата ВРУ від партії "Опозиційна платформа – За життя", зрадника України Іллю Киву, огороджена високим парканом, а на території цілодобово працюють камери і патрулюють охоронці. Про це повідомляє російський Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ", передає портал "Коментарі".

Вбивство зрадника Киви: стали відомі цікаві деталі

Вбивство Киви викликало резонанс у РФ. Фото з відкритих джерел

За інформацією каналу, територія готелю огороджена високим зеленим "глухим" парканом, через який неможливо проникнути непомітно. Повідомляється, що потрапити до готелю можна через центральний вхід та дві хвіртки.

Зазначається, що по всьому периметру території готелю, зокрема над воротами, розміщені відеокамери, які ведуть цілодобову зйомку.

Telegram-канал також повідомляє, що лісиста місцевість, де Ілля Кива часто записував свої відеоролики, знаходилася за непрохідним парканом. Тобто вбивство сталося на огородженій території, куди не міг потрапити кожен охочий.

Крім того, йдеться у повідомленні каналу, територію готелю охороняють поліцейські та охоронці на велосипедах.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після вбивства у Підмосков'ї колишнього народного депутата України, зрадника Іллі Киви сенатори Ради Федерації Росії планують розробити пропозиції з захисту російських політиків і громадських діячів, яким можуть загрожувати українські спецслужби.

"Коментарі" також повідомляли, що за Іллею Кивою, якого 6 грудня вбили у Підмосков'ї, останні три тижні стежили невідомі особи. Кива щовечора виходив у парк на прогулянки. У день загибелі політик переміщався звичним для себе маршрутом. Його вбили двома пострілами. Спочатку Киву поранили у груди, а потім добили вистрілом у голову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vchkogpu/44276
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сенс

9 грудня 2023, 18:46

Автор статьи отработал гонорар, но он абсолютно не знаком с самим фактом и не сообщил, несколько давно известных всем деталей. Я эти очень интересные детали сообщать не буду. За статью два с минусом.


Новини