Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вбивчо для України та Європи: у Зеленського знову прокоментували ідею переговорів з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивчо для України та Європи: у Зеленського знову прокоментували ідею переговорів з РФ

Україна не має наміру вести переговори із нинішнім кремлівським режимом

11 червня 2023, 19:00
Поділіться публікацією:

Україна не збирається вести переговори з цією російською владою. Адже це вбивчо для нашої країни та Європи. Таку заяву у Twitter-акаунті зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Вбивчо для України та Європи: у Зеленського знову прокоментували ідею переговорів з РФ

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

"Будь-який переговорний процес із нинішнім московським режимом є неможливим. Це безглуздо, небезпечно та вбивчо — для України, для Європи, для міжнародного права. Для цього взагалі не існує ані "російсько-хлипких", ані індонезійських, ані бразильських, ані африканських "фундаментів", — заявив Подоляк.

 За його словами, РФ повинна забратися з України, втративши свою армію й репутацію.

11 червня нову заяву про переговори з Україною зробив речник Путіна Дмитро Пєсков. Він заявив, що сьогодні  Москва та Київ не мають жодних передумов та фундаменту для домовленостей.

"Ба більше, зараз немає якогось фундаменту, хоча б хлипкого, для того, щоб вибудовувати хоч якийсь діалог", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, які очікування від зустрічі Шольца, Дуди, Макрона – що може змінитися перед самітом НАТО. Канцлер Німеччини Олаф Шольц, а також президент Польщі Анджей Дуда 12 червня вирушать до Парижа для переговорів із президентом Франції Еммануелем Макроном. Імовірно, зустріч буде присвячена прагненню України до членства в НАТО та гарантій безпеки від союзників напередодні саміту НАТО у липні. На даний момент 20 із 31 країни НАТО офіційно підтримали членство України в Альянсі. Директор Інституту світової політики, політичний експерт, автор книги "Гібридна війна" Євген Магда розмірковує так. На думку експерта, не слід абсолютизувати цю зустріч у контексті того, що лідери трьох європейських країн, які є одними з провідних союзників України, зможуть забезпечити нам щось екстраординарне у питанні надання допомоги або надання певного фінального імпульсу у питанні потенційно вступу України до НАТО.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини