Головна Новини Суспільство Війна з Росією Важливий член групи ПВК «Вагнер» мертвий
commentss НОВИНИ Всі новини

Важливий член групи ПВК «Вагнер» мертвий

Українці продовжують знищувати російських окупантів.

29 жовтня 2022, 21:43 comments1736
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Український спеціальний військовий загін "Хорт" повідомив, що його бійці знищили підрозділ групи "Вагнера". Серед двохсотих вагнерівців опинився заступник начальника штабу. Про це повідомляє загін на своїй сторінці в Facebook.

Важливий член групи ПВК «Вагнер» мертвий

Український військовий. Фото з відкритих джерел

Спеціальний підрозділ "Хорт" не повідомляє місце сутички між українцями та росіянами, а також не називає ім'я загиблого заступника начальника штабу РФ.

У Facebook "Хорт" стверджує, що українські бійці виконували бойове завдання та натрапили на групу вагнерівців. Після боїв українські воїни змогли затрофеїти у заступника начальника штабу автомат АК-12. Це сучасна російська зброя, яка була взята в оборонний комплекс РФ у 2018 році.

"Хорт" у повідомленні привітав побратимів, а також нагадав, що окупантів в Україні чекає лише смерть.

Повідомлення підрозділу "Хорт" та трофей українських воїнів можна переглянути нижче:

 

Спеціальний український підрозділ "Хорт" був створений після анексії Криму Російською Федерацією. Загін в основному складається з військових прикордонників та полісменів.

ПВК "Вагнер" — це приватне військове угрупування під керівництвом російського бізнесмена Євгенія Пригожина, який є близьким другом Володимира Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що власник ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин набирає у свої війська російських в'язнів. За участь у війні в Україні росіянин обіцяє свободу.

Також "Коментарі" писали про Володимира Путіна, який готовий принести в жертву 20 млн російських солдатів для перемоги у війні проти України. про це повідомляє російський дипломат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини