Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Вагнерівці» більше не беруть полонених: Пригожин шокував заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вагнерівці» більше не беруть полонених: Пригожин шокував заявою

Нове "правило" вбивати полонених на полі бою Пригожин назвав "законом 300-го"

24 квітня 2023, 07:40 comments2253
Поділіться публікацією:

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що російські бойовики більше не братимуть у полон українських захисників, натомість "вбиватимуть усіх на полі бою". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Пригожина в Telegram.

«Вагнерівці» більше не беруть полонених: Пригожин шокував заявою

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

Вперше тому, що "вагнерівці" більше не братимуть полонених, колишній кухар Путіна заявив, реагуючи на аудіозапис, опублікований 23 квітня в Telegram-каналі "Розвантаження Вагнера". Канал стверджує, що на аудіо – перехоплена розмова військових ЗСУ, які нібито вирішили особисто розстріляти "вагнерівця", який отримав поранення і йому потрібне було надання медичної допомоги. На записі нібито українські військові спілкуються між собою російською. Один із них запитує, що робити з пораненим, якого "викурили з нори". Співрозмовник відповідає йому: "Пристрелити".

Українська сторона не коментувала появу цього аудіозапису. Поки невідомо, чиї голоси дійсно записані на ній. Натомість Пригожин вважає опублікований запис "доказом" "розстрілу полоненого".

Засновник ПВК "Вагнер" заявив, що "порушувати правила гуманізму ми не будемо і просто знищуватимемо всіх на полі бою". Таке нове "правило" він назвав "законом 300-го".

"Вбиватимемо всіх тих, хто є на полі бою. Жодного полоненого більше не брати", – заявив Євген Пригожин.

При цьому він уточнив, що його бойовикам поки що невідомо, як звали полоненого, якого нібито розстріляли українські військові.

Читайте також на порталі "Коментарі" – як довго Володимир Путін ще зможе продовжувати війну – на що вистачить грошей у бюджеті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини