Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вагнер" повернувся на війну – де з'явилися найманці Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вагнер" повернувся на війну – де з'явилися найманці Пригожина

Українські воїни намагаються постійно змінювати тактику, щоби ворог прораховувався

27 вересня 2023, 13:45
Поділіться публікацією:

Найманці ПВК "Вагнер" повернулися до Бахмута, який самі ж і захоплювали. Тепер їм належить завдання за будь-яку ціну утримати місто-фортецю, яке прострілюється українськими військовими з різних боків. Як передає портал "Коментарі", про це пише "CNN" із посиланням на українських військових, які воюють на цьому напрямку.

"Вагнер" повернувся на війну – де з'явилися найманці Пригожина

Вагнеровці. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що на цьому етапі війни ключову роль у битвах відіграють саме безпілотники. Адже ніколи не знаєш, що з неба може прилетіти бомба.

"Ми битимемо по їхній першій лінії, а наші хлопці наступатимуть на ворога", — розповів один з українських операторів безпілотника з позивним "Грув".

Українські сухопутні війська оснащені західною технікою нічного бачення та мають перевагу у нічних діях, але штурмовики не пристосовані для темряви, тому до гри вступає підрозділ безпілотників "Код 9.2".

"Беспілотники бачать уночі, як удень. Ми бачимо піхоту, ми б'ємо по техніці, гарматам, усьому, що нам потрібно знищити", — пояснив "Грув".

Українські захисники розповіли, незважаючи на те, що пріоритет Київ робить на прорив російської оборони на півдні, бійці чудово справляються із поставленими завданнями на сході, прориваючи оборонні рубежі загарбників. У ЗСУ підтверджують повернення "вагнерівців" до Бахмута.

"Так, "Вагнер" також тут. Вони повернулися, швидко змінили командирів і повернулися сюди", — розповів "Грув".

Він додав, що присутність угруповання частково покликана компенсувати нестачу особового складу з російської сторони.

Читайте також на порталі "Коментарі" – історія Вагнера закінчується: що відбувається з табором "вагнерівців" у Білорусі (ФОТО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини