Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ЗСУ попередили про небезпеки на свята: що може стати ціллю ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЗСУ попередили про небезпеки на свята: що може стати ціллю ворога

Українці з великою ймовірністю можуть стати ціллю ракетних ударів чи бомбардувань, В'ячеслав Ратинський

5 грудня 2023, 20:30
Поділіться публікацією:

Урочистості та зібрання,  на яких  передбачене велике скупчення людей  з  чималою ймовірністю можуть стати, як  ціль для   загарбницьких ракет чи бомбардування. Про це  повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

В ЗСУ попередили про небезпеки на свята: що може стати ціллю ворога

Атаки російських окупантів (фото з відкритих джерел)

Представники  Управління закликають   пам’ятати про  діючі  обмеження, коли  плануються  масові  заходи   на територіях    реалізації бойових завдань, особливо, напередодні та  в сам час зимових  урочистостей. 

При цьому, зазначили, що вороги  уважно  відстежувати  будь-яку інформацію щодо переміщення чи  зібрання  українських військових, цивільних мешканців. Тому вони з великою ймовірністю можуть  бути, як ціль для ракет загарбників. 

Разом з тим, представники Управління   нагадують не сигнали  повітряної тривоги та берегти інформаційну тишу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  Росія та Іран підписали нові декларації. Очільник МЗС Ірану Хосейн Амір Абдоллахіян прибув з візитом до Москви, де зустрівся з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим. Під час зустрічі міністри заявили, що підписали декларації, які допоможуть уникати санкцій США. 

На початку переговорів Сергій Лавров заявив, що Росія та Іран підписали спільну декларацію з міністром закордонних справ Хосейном Абдоллахіяном.
 За словами російського міністра, таке зближення з Іраном дозволить уникнути санкцій США та їх союзників.

Також "Коментарі" писали про те, що у Держдепі США озвучили, як бачать закінчення війни в Україні. Офіційний представник Держдепартаменту США Деніел Сайзек заявив, що Сполучені Штати мають чітку позицію щодо закінчення війни в Україні. За його словами Україна має повернути собі всю територію, яку окупувала Росія.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини