Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Зеленського розповіли, чи буде Україна оголошувати додаткову мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

В Зеленського розповіли, чи буде Україна оголошувати додаткову мобілізацію

Україна не має наміру проводити додаткову мобілізацію

26 вересня 2022, 22:08
Поділіться публікацією:

В Україні не будуть оголошувати додаткову мобілізацію через те, що Путін заявив про "часткову мобілізацію" в РФ. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву  радника глави Офісу президента Михайла Подоляка в інтерв’ю Tagesschau.de.

В Зеленського розповіли, чи буде Україна оголошувати додаткову мобілізацію

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

"Ми не маємо сьогодні оголошувати додаткову мобілізацію. Ми вже створили резерви через систему територіальної оборони і будемо активно використовувати ці резерви.  У нас є все, і ми готові до більшої кількості російських військовослужбовців", — розповів Михайло Подоляк.

Посадовець наголосив, що Росії байдуже на жертви, адже вони втрачають набагато більше бійців, аніж Україна.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чим закінчаться псевдореферендуми росії. Топ-темою останнього тижня вересня, безперечно, будуть так звані "референдуми", затіяні Росією на тимчасово окупованих територіях України. А також їхнє можливе визнання владою країни-агресора з включенням до складу РФ. І все це – на тлі ядерних погроз, якими сиплять російські офіційні особи. Президент України Володимир Зеленський вже зазначив, що подібними кроками Кремль надіслав небезпечний сигнал про те, що не має наміру припиняти війну та вести переговори про мир на адекватних умовах. На думку експерта, варто дочекатися результатів т.зв. "референдумів" і реакцію цього російських Держдуми, Радфеда, Кремля. Найімовірніше, вони підуть на анексію частини територій чотирьох областей України – Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської. Поки що, на жаль, можемо зробити висновок про те, що ескалація найближчим часом цілком можлива, констатує експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

26 вересня 2022, 23:36

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини