Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Запорізькій області знищений російський пропагандист, в Донецькій - поранений оператор Deutsche Welle
commentss НОВИНИ Всі новини

В Запорізькій області знищений російський пропагандист, в Донецькій - поранений оператор Deutsche Welle

Росія заявила про влучання касетних боєприпасів по групі пропагандистського росЗМІ "РИА Новости", Deutsche Welle - по своїй знімальній групі

22 липня 2023, 18:57
Поділіться публікацією:

Сьогодні в окупованій частині Запорізької області під артудар потрапила знімальна група російських пропагандистів "РИА Новости", в результаті чого один з пропагандистів — Ростислав Журавльов — загинув. Про це повідомляють "Коментарі". Інші члени пропагандистського росЗМІ отримали поранення.

В Запорізькій області знищений російський пропагандист, в Донецькій - поранений оператор Deutsche Welle

Ростислав Журавльов був нацболом

Згідно заяв окупантів та російської влади, знімальна група прибула на лінію фронту, щоб відзняти сюжет про шкоду застосування касетних боєприпасів. Під час зйомок вони потрапили під артудар саме касетних боєприпасів.

Сьогодні ж був поранений оператор медіакомпанії Deutsche Welle Євген Шилко — знімальна група DW потрапила під російський обстріл близько 12:10 під час зйомок тренувань українських військових на полігоні, поблизу Дружківки Донецької області, що знаходиться за 23 кілометри від лінії фронту.

Під час атаки загинув один український військовий, ще кілька серйозно постраждали, передає DW. Шилка доправили в лікарню. Нині його стан стабільний. Пошкоджений автомобіль журналістів.

"Ми знімали українську армію під час тренування, аж раптом почули кілька вибухів. Ми лягли на землю, пролунало ще кілька вибухів, ми побачили, що є поранені. Пізніше українська армія підтвердила, що нас обстріляли касетними боєприпасами", — розповів кореспондент DW Матіас Бьолінґер

Тим часом, у Зеленського заявили, що у війні проти України є лише два сценарії.

Стало відомо, в якому місті у Британії відкрили вулицю, названу на честь Зеленського

А до кінця року в Україну можуть відновити польоти. За зразок можуть взяти досвід Ізраїлю, де, незважаючи на ракетні обстріли, аеропорт Тель-Авіва приймає літаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини