Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Запоріжжі розкрили, куди саме росіяни намагаються поцілити КАБами
commentss НОВИНИ Всі новини

В Запоріжжі розкрили, куди саме росіяни намагаються поцілити КАБами

Росіяни завдають ударів по підприємствах Запоріжжя та цивільній інфраструктурі

сьогодні, 15:24
Поділіться публікацією:

Минулого тижня російські війська кілька днів поспіль здійснювали атаки на Запоріжжя. Після двох днів відносного затишшя в ніч з 28 на 29 вересня місто знову зазнало удару керованими авіабомбами (КАБ). Як відзначив в ефірі 24 каналу депутат Запорізької обласної ради Сергій Лишенко, обстріли на лінії розмежування у Запорізькій області стали регулярними.

В Запоріжжі розкрили, куди саме росіяни намагаються поцілити КАБами

Запоріжжя

"По лінії розмежування обстріли постійно, кожного дня проводяться. Обстрілюють і артилерією, і РСЗВ, і КАБами. У цілому до 400 обстрілів на день – це вже стабільна ситуація. Тому така проблема", – сказав депутат.

За його словами, російські окупанти активно використовують керовані авіабомби, завдаючи ударів по цивільній інфраструктурі та підприємствах Запоріжжя.

Депутат підкреслив, що основна проблема з КАБами полягає в тому, що вони запускаються з відстані 80–100 кілометрів від міста, що робить їх важкодоступними для перехоплення. Водночас вони мають низьку точність, що призводить до частих влучань у житлові будинки та інші цивільні об'єкти, підкреслив Лишенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом минулого тижня російські терористи застосували для ударів по Запоріжжю десятки КАБів, чого не було з початку війни. Після такого терору, каже військовий оглядач групи "Інформаційний опір Олександр Коваленко, виникли версії про те, що окупанти готують наступ на це місто. При цьому експерт вважає, що удари по Запоріжжю не є підготовкою до наступу на місто. За його словами, якби росіяни формували умови для наступу, то били б вони не по житлових кварталах, а по військових об'єктах, лініях оборони та рубежах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини