Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україну приїде ще один спецпосланець із розмовами про перемир'я
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну приїде ще один спецпосланець із розмовами про перемир'я

До Києва та Москви можуть прибути спецпосланці від Папи Римського – обговорюватимуть встановлення пермірію

18 травня 2023, 18:12 comments1488
Поділіться публікацією:

Київ та Москва нібито дали свою згоду на пропозицію Папи Римського Франциска прийняти його спецпосланців, щоб обговорити можливе перемир'я. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє спецпортал Ватикану Il Sismografo.

В Україну приїде ще один спецпосланець із розмовами про перемир'я

Папа Римський Франциск. Фото: з відкритих джерел

Портал акцентує увагу на тому, що раніше було досягнуто принципової згоди з обома країнами прийняти спецпосланців Папи. Водночас, зазначається, що порушувалися кілька важливих питань, зокрема, чи буде два посланці або лише один на дві столиці; сторони також запросили дані посланців, щоб вивчити їх біографії.

Видання Il Sismografo повідомляє, що попередньо до Києва вирушить глава Італійської єпископальної конференції кардинал Маттео Зуппі, а до Москви поїде префект Конгрегації східних церков архієпископ Клаудіо Гуджеротті. Але до візиту ще є час, тому не виключено, що кандидатуру спецпредставників буде переглянуто.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у компанії "миротворців", які нібито бажають зупинити російсько-українську війну – поповнення. Слідом за Китаєм з його "мирним планом" і спецпредставником, який цього тижня розпочинає візити до України, РФ та ЄС, за невдалими потугами Європи та дивними ініціативами Бразилії – у справу вирішила вступити Африка. Про що говорить цей "парад" примирювачів? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається всередині Росії – чи є передумови, що путінський режим впаде і це призведе до завершення війни проти України. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини