В українській розвідці дали песимістичний прогноз щодо майбутнього Бахмута

Кирило Буданов заявив, що від Бахмута як міста вже нічого не залишилося.

Російські війська практично повністю зруйнували Бахмут на Донеччині та зробили його непридатним для життя в майбутньому. Місто перетворилося просто на пустельну зруйновану територію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю начальника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, яке транслювалося в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

При цьому Кирило Буданов не вважає, що військова ситуація в Бахмуті є катастрофічною. Позиції ЗСУ, як і раніше, міцні та впевнені, а втрати серед росіян просто величезні.

"Там катастрофа саме місто... Але на мою думку, це місто в принципі більше як місто не існує. Певні райони відновленню точно не підлягають. Я не будівельник, проте це місто легше вже робити з "нуля", ніж відбудовувати", - зазначив Буданов.

Керівник ГУР додав, що російські окупанти зруйнували Бахмут і зробили непридатним для життя чергове місто на Донбасі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - 2023 року у війні з РФ на Україну чекає переломний момент – чи продовжить агресор ракетний тероризм. Експерти озвучили свій прогноз у ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – голова Луганської ОВ Сергій Гайдай розповів, у чому важливість звільнення Кремінної, від якої ЗСУ вже зовсім близько.

Раніше "Коментарі" разом із експертами зібрали головні перемоги України у найважчому 2022 році, який Росія хотіла зробити роком підкорення України.