Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні змінять модель проведення мобілізації: у Зеленського розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні змінять модель проведення мобілізації: у Зеленського розкрили подробиці

Михайло Подоляк вважає, що потрібно внести певні корективи до моделі проведення мобілізації

25 листопада 2023, 07:05 comments5201
Поділіться публікацією:

В Україні назріла потреба змінити модель проведення мобілізації. Для цього потрібно знайти відповідь на низку питань. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

В Україні змінять модель проведення мобілізації: у Зеленського розкрили подробиці

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП розповів, що мобілізація стала тією темою, яку часто використовують у пропагандистських матеріалах. Зокрема стверджується, що вона нібито неефективна. Тому настав час внести певні корективи до моделі проведення мобілізації.

За словами радника керівника ОП, зараз Україна перебуває у психоемоційній ямі, оскільки 2 роки війни – це дуже великий термін.

Михайло Подоляк додав, що за таких умов люди хочуть почути чіткіші відповіді на такі питання: які будуть правила; хто буде мобілізований; щодо тренінгів та навчальних програм.

"Президент (Ред. – Володимир Зеленський) хоче, щоб військові відповідали не просто на абстрактні питання, а на конкретні щодо термінів, щодо того, як проходитиме навчання, щодо того, як люди мобілізуватимуться і демобілізуватимуться і все, що стосується грошового забезпечення, соціальні виплати сім'ям чи соціальні виплати військовим", — висловився Михайло Подоляк.

Він додав, що такі питання потребують врегулювання, тому що на різних етапах виникають потреби у змінах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні продовжується полювання представників ТЦК на чоловіків призовного віку. Тим часом у Верховній Раді напрацьовуються нові принципи мобілізації, демобілізації та ротації особового складу ЗСУ, повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" думками щодо "мобілізаційних" планів нардепів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини