Головна Новини Суспільство Війна з Росією В України закінчилися ракети для ППО: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В України закінчилися ракети для ППО: подробиці

Юліан Рьопке вважає, що в України закінчилися ракети до Patriot і IRIS-T.

11 квітня 2024, 21:47
Поділіться публікацією:

Оглядач BILD Юліан Рьопке  стверджує, що в України закінчились ракети до західних систем ППО, зокрема, Patriot. Про це він повідомив  в соцмережі Х, згадуючи сьогоднішню російську атаку по  територіях України.

В України закінчилися ракети для ППО: подробиці

В України закінчилися ракети до ППО (фото з відкритих джерел)

"Як я сказав кілька тижнів тому (і майже ніхто мені не повірив): в України закінчилися ракети Patriot і IRIS-T", — сказав він.

Ще, як він стверджує, виснажені або знищені більшість з  інших запасів засобів ППО.

"І це при тому, що у нас на складах сотні систем і тисячі ракет. Немає слів. Тільки лють", — завершив аналітик.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому ми втратили Трипільську ТЕС. Росіяни влаштували чергову масовану атаку по українській енергосистемі. В результаті було знищено Трипільську ТЕС у Київській області. У НЕК "Укренерго" вже закликали українців обмежити використання потужних електричних приладів з 19:00 до 21:00, посилаючись на наростаючий дефіцит електроенергії. На фоні всіх цих новин почали спливати повідомлення голови Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафи Найєма у Facebook про те, що фортифікаційні споруди на всіх енергооб'єктах, включаючи Трипільську ТЕС, добре захищені та як показала масована атака 22 березня цього року, здатні витримати прямі та непрямі влучання ракет та дронів. 

Фахівець із держполітики у паливно-енергетичному комплексі, доктор наук із державного управління Геннадій Рябцев акцентує, що нинішня російська атака на енергосистему України – не перша. І точно не остання.

За його словами, реально у повному обсязі відновити ті чи інші пошкоджені об'єкти на великих електростанціях. Але немає гарантій, що на них знову не прилетять ракети чи дрони. Захиститися від яких неможливо. Для цього потрібна величезна кількість засобів ППО/ПРО яких у нас немає.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини