Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні загинув ще один російський генерал
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні загинув ще один російський генерал

Генерал-майор Володимир Завадський підірвався на міні

29 листопада 2023, 18:32
Поділіться публікацією:

Одразу кілька російських джерел заявили про загибель в Україні заступника командувача 14-го армійського корпусу генерал-майора Володимира Завадського. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на Бі-бі-сі.

В Україні загинув ще один російський генерал

Завадський у чині полковника

Перші повідомлення про загибель генерал-майора Завадського з'явилися у закритих чатах Московського загальновійськового командного училища увечері 28 листопада. За словами одного з випускників училища, близько 14.30 за московським часом генерал підірвався на міні в зоні бойових дій. Далі про смерть генерала Завадського повідомив білоруський сайт Gusar.by. Наступного дня, 29 листопада, про те, що генерал-майор Завадський нібито загинув у районі міста Ізюм Харківської області, повідомило інформаційне агентство "Новоросія", засновником якого виступає "Царгород Медіа" олігарха Костянтина Малафєєва, близького до Путіна. За даними інших джерел, Завадський міг загинути в районі населеного пункту Кринки в Херсонській області, де рашисти намагаються стримати розширення плацдарму ЗСУ на лівому березі Дніпра.

Телеграм-канал "ВЧК-ОГПУ", відомий своїми інсайдами із силових органів РФ, стверджує, що генерал загинув у зоні відповідальності угруповання "Дніпро", "але внаслідок підриву на міні в тиловому районі, а не бойового зіткнення з противником".

Якщо відомості про загибель Завадського підтвердяться, він стане сьомим генералом, який загинув із початку російського вторгнення в Україну. На думку експертів, така значна кількість загиблих генералів РФ пов'язана з двома чинниками — поганою організацією армійської логістики, через що генералам РФ доводиться особисто приїжджати на передову для віддачі наказів, а також умілим використанням ЗСУ західних далекобійних ракет.

Тим часом, у Кремлі цинічно відреагували на отруєння дружини Буданова.

Словаччина таки готова допомагати Україні у війні: про що йдеться.

А у NASA нова програма: кожен може відправити своє ім'я на супутник Юпітера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини