Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні вже розроблені плани евакуації для всіх областей: Шмигаль пояснив, коли їх застосують
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні вже розроблені плани евакуації для всіх областей: Шмигаль пояснив, коли їх застосують

Уряд закликає до евакуації лише мешканців тих регіонів, які перебувають у безпосередній близькості до лінії фронту

1 листопада 2022, 23:04 comments3041
Поділіться публікацією:

В українському  уряді  закликають  евакуюватись тільки  жителям  областей, що знаходяться  поряд  з лінією фронту.  Проте, евакуаційні  плани  розробили  для всіх  регіонів країни. Про це  повідомив під час свого виступу на засіданні уряду прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

В Україні вже розроблені плани евакуації для всіх областей: Шмигаль пояснив, коли їх застосують

Денис Шмигаль (фото з відкритих джерел)

"Про евакуацію з окремих громад, або регіонів, про яку вчора були новини. Зараз ми закликаємо людей виїжджати лише з громад, які розташовані в безпосередній близькості до лінії бойових дій",- наголосив глава українського уряду.

 Як  далі продовжив посадовець, евакуаційні плани  розроблено для кожної області. Проте такі заходи -  екстрений крок, який уряд  задіюватиме  в останню чергу.

Шмигаль підсумував, що  такі заходи, коли відправлятимуть в евакуацію цілі  регіони  — можливі, але  в уряді  робитимуть  все, щоб їх не допускати.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Шмигаль звернувся до українців з проханням готуватися до складної зимиЯк наголошує  очільник уряду,  співвітчизники повинні підготуватись до важкої зими та придбати в запас все необхідне. За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля,  мешканці України мають   терміново   подбати про себе та мати в запасі необхідні речі. Як інформує посадовець,  представники уряду продовжують   вести домовленості  із закордонними  партнерами про  те, щоб збільшити поставки  обладнання, аби відновити  інфраструктуру. Ще уряд веде перемовини  про  постачання мобільних джерел живлення й обігріву. Шмигаль  стверджує, що в  нашій країні накопичені  і ще  будуть резерви, щоб відновити поруйновану війною інфраструктуру.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини