Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні відреагували на заяви МЗС РФ щодо причетності до теракту в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відреагували на заяви МЗС РФ щодо причетності до теракту в Москві

Служба безпеки України відповіла на цинічну заяву МЗС РФ щодо причетності України до теракту в Москві та інших терористичних інцидентах у Росії.

1 квітня 2024, 08:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Міністерстві закордонних справ РФ заявили, що сліди терористичних інцидентів які відбуваються на території Росії нібито ведуть в Україну. МЗС РФ закликало видати нібито причетних до терактів, зокрема керівника СБУ Василя Малюка за підрив Кримського моста. На такі повідомлення відреагували у СБУ.

В Україні відреагували на заяви МЗС РФ щодо причетності до теракту в Москві

Реакція СБУ на заяви МЗС РФ. Фото з відкритих джерел

В СБУ вказують, що попри заяви Росії, саме на їхнього очільника країни Володимира Путіна офіційно видано ордер на арешт.

"Намагаючись апелювати до норм міжнародного права, а саме до конвенції про боротьбу з тероризмом, МЗС РФ забуває, що саме Путін офіційно оголошений у міжнародний розшук – зокрема, його чекають в Гаазькому трибуналі за викрадення українських дітей", — йдеться у заяві СБУ.

Також в Службі безпеки України пригадали, що Росія сама є країною терористом, зокрема цинічні заяви МЗС РФ прозвучали на річницю звільнення Бучі, де росіяни чинили воєнні злочини, катували та вбивали людей.

СБУ назвали такі повідомлення з Росії "нікчемними" та вказали, на одну заяву, яка може мати сенс з боку Кремля.

"РФ насправді може зробити тільки одну заяву, яка вартує уваги – на весь світ оголосити про свою поразку у війні та про виведення окупаційних військ з української землі", — підсумовують в СБУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в США відреагували на цинічні заяви речниці МЗС РФ Марії Захарової та російського диктатора Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали про голову СБУ Василя Малюка, який прокоментував рішення РФ оголосити його в розшук за підрив Кримського мосту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини