Головна Новини Суспільство події Росія видала рішення про арешт голови СБУ: Василь Малюк відреагував
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія видала рішення про арешт голови СБУ: Василь Малюк відреагував

Голова СБУ Василь Малюк відреагував на рішення Росії оголосити його у розшук. Малюк назвав такий указ російського суду не вартим уваги.

26 березня 2024, 11:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Басманний районний суд Москви видав рішення за яким заочно заарештував керівника Служби безпеки України Василя Малюка. Причиною рішення стала справа про "про публічні заклики до тероризму". На ці повідомлення відреагував Василь Малюк. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Укрінформ".

Росія видала рішення про арешт голови СБУ: Василь Малюк відреагував

Голова СБУ Василь Малюк. Фото з відкритих джерел

Василь Малюк заяви, що рішення російського суду не вартує уваги. За його словами, українців більше цікавить суд нас президентом Росії Володимиром Путіним.

"Рішення про арешт від кишенькових суддів Кремля не заслуговує на жодну увагу. Мене, як і всіх українців, цікавить лише один суд — над їх господарем Путлєром", — сказав Малюк та додав, що робить все "аби побачити цього військового злочинця на лаві суду Гааги".

Нагадаємо, що за інформацією російських журналістів приводом для судової справи Басманного районного суду Москви став нібито вибух автомобіля у жовтні 2022 року, який пошкодив Кримський міст. У серпні минулого року Василь Малюк навів деякі деталі та вказав, що він та інші співробітники спецслужб працювали над цією операцією.

За рішенням російського суду голова СБУ Василь Малюк оголошений у федеральний та міжнародний розшук. За указом керівника спецслужбами заочно заарештовано на два місяці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Василь Малюк розповів про мрію російського диктатора Володимира Путіна, яка без України нездійсненна.

Також "Коментарі" писали, що у Росії заочно заарештували Олексія Арестовича. Рішення ухвалив той же Басманний районний суд Москви, який видав указ про арешт голови СБУ Василя Малюка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини