Головна Новини Суспільство Війна з Росією Він мріяв про це все життя: Малюк розповів про мрію Путіна, яка без України нездійсненна
commentss НОВИНИ Всі новини

Він мріяв про це все життя: Малюк розповів про мрію Путіна, яка без України нездійсненна

Очільник СБУ зазначив, що Путін мріє переписати історію

26 березня 2024, 08:45 comments1616
Поділіться публікацією:

У 988 році у Києві хрестили Русь, тоді як на території сучасної Росії не було нічого. Російський диктатор Володимир Путін вчепився в Україну, оскільки хоче переписати цю історію. Як інформує портал "Коментарі", таку думку в інтервʼю ICTV в рамках загальнонаціонального телемарафону висловив голова Служби безпеки України Василь Малюк.   

Він мріяв про це все життя: Малюк розповів про мрію Путіна, яка без України нездійсненна

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Росія – це країна-фейк. Це країна – суцільна пропаганда. Ми з вами маємо глибше глянути в історію. Взагалі чому Путлєр своїми щупальцями тягнеться сюди? Це його життєве кредо, ми розуміємо, що на старості років він реалізовує те, про що він мріяв і думав усе життя. Я вам поясню. Тому що саме тут, у Києві, Русь хрестилася в 988 році. Що було в 988 році там, у Московії, – там жаби кумкали", – заявив голова СБУ.

Василь Малюк наголосив, що перша згадка про якісь поселення на тій території зʼявилася через 160 років після того, як у Києві хрестили Русь. 

За словами очільника СБУ, росіянам постійно хочеться переписати світову історію. На картах до 17 сторіччя навіть назви такої як Росія не було – Московія була. Все переписали, хоча першоджерела про інші речі кажуть, просто потрібно глибше на це глянути. І Путін над цим працює, і вся їхня пропагандистська машина – вони постійно над цим працюють, намагаються переконати весь світ, що та історія, яку всі знають – це вигадки, а справжні історія – це нібито та, яку написали у Кремлі.

Зазначимо, в ході цього ж інтерв’ю Василь Малюк зазначив, що так звана "перемога" Володимира Путіна на виборах президента в Росії стане черговим томом у матеріалах злочинів, скоєних Російською Федерацією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Володимир Путін намагається повісити провину за теракт у Підмосков'ї на Україну: чим усе закінчиться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини