Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні відреагували на статтю The Washington Post про зрив контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відреагували на статтю The Washington Post про зрив контрнаступу ЗСУ

За даними секретаря РНБО Данилова, інформація про зрив контрнаступу через втрати на фронті не відповідає дійсності

15 березня 2023, 11:30 comments1155
Поділіться публікацією:

Матеріал рейтингового видання The Washington Post, в якому повідомлялося про зрив контрнаступу ЗСУ, що нібито викликано великими втратами в лавах української армії, викликав великий резонанс у мережі. Як передає видання "Коментарі", на цю інформацію в ефірі загальнонаціонального телемарафону відреагував секретар РНБО Олексій Данілов.

В Україні відреагували на статтю The Washington Post про зрив контрнаступу ЗСУ

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Ми дуже уважно читали ці газети перед 24 лютого, коли вони всі одноголосно нам розповідали, що буде колотнеча. Все це не відповідає дійсності. Сьогодні починається новий етап, і я дуже хотів би, щоб його не підтримували наші ЗМІ. Те, що вони розповідають – насправді не відповідає", — зазначив Данілов.

Він визнав, що ситуація справді непроста, бо українцям уже більше року доводиться протистояти "найбільшій за розміром країні, але не розумно".

При цьому секретар РНБО зазначив, що не зовсім доречно зараз намагатись розхитати ситуацію, закидаючи в інформаційний простір неперевірену інформацію. Данілов звернув увагу на те, що видання не посилалося на достовірні джерела, називало військових, які незрозуміло, де знаходяться і незрозуміло, якою інформацією володіють. Тобто, пролежується, інформаційне вкидання з конкретними завданнями.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни (ISW) розповіли, перед яким вибором незабаром опиниться Кремль.

Також видання "Коментарі" повідомляло — російські винищувачі збили над Чорним морем американський розвідувальний дрон MQ-9. При цьому в традиційній для неї манері РФ спростовує свою причетність до атаки на безпілотник США. Про що свідчить цей інцидент? Чи вплине він на перебіг російсько-української війни? Як події можуть розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини