Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні відреагували на слова Путіна, про «атаку» ЗСУ на Курську АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відреагували на слова Путіна, про «атаку» ЗСУ на Курську АЕС

Путін особисто включився в розповсюдження фейку про Україну, щоб дискредитувати її на міжнародній арені

22 серпня 2024, 18:06
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін особисто озвучив фейк про те, що Україна вночі, буцімто, намагалася завдати ударів по Курській АЕС.

В Україні відреагували на слова Путіна, про «атаку» ЗСУ на Курську АЕС

Курська АЕС

Як пояснили в Центрі протидії дезінформації, ця заява кремлівського диктатора є частиною дезінформаційної кампанії Кремля у відповідь на успішні дії ЗСУ в Курській області. Мета кампанії, кажуть у ЦПД, дискредитувати Україну та знову почати залякувати світ ядерною катастрофою.

Як зазначив керівник ЦПД, офіцер Сил оборони України Андрій Коваленко, "бажаний сценарій росіян зі штурмом Силами оборони Курської АЕС для подальшого звинувачення в ядерному тероризмі розсипався, але альтернативного в них нема, тому до пропаганди загрози ядерного терору підключився Путін".

Коваленко заява, що заява Путіна є "чистою брехнею", яка вийшла після провальних заяв росіян про підготовку Україною "ядерної провокації" на Курській і Запорізькій АЕС у минулу п‘ятницю.

"Все йде до того, що самі росіяни можуть здійснити цю провокацію і намагатимуться вивести її на міжнародний рівень. Як і казав, загроза ядерної провокації зі сторони РФ цілком реальна, оскільки в справу вже включився особисто Путін", — заявив Андрій Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін заявив, що Україна нібито намагалася завдати ударів по Курській атомній електростанції. Він відзначив, що Міжнародне агентство з атомної енергії поінформоване про цю подію. Диктатор заявив, що в МАГАТЕ пообіцяли відвідати Курську АЕС.

Також портал "Коментарі" розповідав, що генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі планує відвідати Курську атомну електростанцію. Ймовірно, цей візит відбудеться уже наступного тижня. Відомо, що Гроссі має намір поговорити з керівниками станції, оцінити стан зовнішнього електропостачання та під'їзних шляхів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини