Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні розповіли, наскільки близько ворог підійшов до Куп'янська
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розповіли, наскільки близько ворог підійшов до Куп'янська

Голова Купʼянської міської військової адміністрації Андрій Беседін впевнений, що місто не буде окуповане знов

25 серпня 2023, 19:48 comments2191
Поділіться публікацією:

Голова Купʼянської міської військової адміністрації Андрій Беседін розповів, що лінія бойового зіткнення розташована в вісьми кілометрах від міста, але він впевнений, що населений пункт не буде окупований знов. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланям на "Украина Сейчас".

В Україні розповіли, наскільки близько ворог підійшов до Куп'янська

Контроль над залізницею та залізничними хабами для РФ є вкрай важливим

"Наші збройні сили кожного дня дають гідну відсіч ворогу, — заявив Андрій Беседін. — Стримують його назараз. Впевнений, що найближчим часом, крок за кроком будуть звільнятися інші окуповані території. Ми впевнені в силах та можливостях наших збройних сил".

Куп'янськ — адміністративний центр Куп'янського району та Куп'янської міської громади Харківщини, а також великий залізничний вузол на сході країни. З 27 лютого 2022 року місто було окуповане російськими військами. 10 вересня 2022 року західну частину міста звільнили українські війська, 16 вересня 2022 року лівобережна частина Куп'янська була звільнена спецпідрозділом Kraken. З оперативної точки зору втрата навіть частини міста мала вирішальне значення, оскільки постачання російських військ під Ізюмом йшло через залізничну станцію Куп'янськ-вузловий.

За словами командувача Сухопутними військами України Олександра Сирського, місто є однією з першочергових цілей Росії на сході України.

Супротивник, називає Куп'янськ "ключем до всього Харкова і до звільнення Донбасу".

Тим часом, російського актора, який виступив проти війни в Україні, замінили на віртуальну копію. Актора, який виступив проти війни в Україні, замінили за допомогою технології дипфейку.

У Білорусі розповіли про майбутнє пригожинської ПВК. Главі Білорусі вже дорікнули, що він не дотримав свого слова про гарантії безпеки Євгену Пригожину.

А у ЗСУ розповіли, як вдається обходити ППО окупантів та бити по Криму. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини