Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні розповіли, чи готові поступитися Росії територіями
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розповіли, чи готові поступитися Росії територіями

Глава канцелярії генсека НАТО припустив можливість поступки Україною частини своїх територій Росії для вступу до НАТО

15 серпня 2023, 23:44 comments22187
Поділіться публікацією:

Україна не готова на територіальні поступки країні-агресору, навіть задля вступу до НАТО. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

В Україні розповіли, чи готові поступитися Росії територіями

Михайло Подоляк прокоментував пропозицію "НАТО в обмін на території"

"Обмінювати територію на парасольку НАТО? Це безглуздо. Це означає усвідомлений вибір поразки демократії, заохочення глобального злочинця, збереження російського режиму, руйнування міжнародного права та передача війни іншим поколінням, — написав Михайло Подоляк у Твіттер. — Очевидно, що якщо Путін не зазнає нищівної поразки, політичний режим у Росії не зміниться, а військові злочинці не будуть покарані, війна обов'язково повернеться... Поганий мир через, скажімо чесно, тріумф Путіна не принесуть світу миру, а принесуть і ганьбу, і війну. Це стосується будь-якого формату нового "розділу Європи": у тому числі і під егідою НАТО. Тоді навіщо пропонувати такий бажаний для Росії сценарій заморозки замість форсування поставок озброєнь? Вбивць не слід заохочувати жахливими потураннями".

Нагадаємо, що глава канцелярії генерального секретаря НАТО Стіан Єнсен заявив: "Я думаю, що рішення може полягати в тому, щоб Україна відмовилася від території і натомість набула членства в НАТО. При цьому Україна має сама вирішувати, коли і на яких умовах вона хоче вести переговори. Росія веде величезну військову боротьбу, і здається нереальною, що вони можуть захопити нові території. Зараз, скоріше, питання в тому, що Україні вдасться повернути".

На цю пропозицію оперативно відгукнувся постом у своєму звичному чорнушному стилі заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

Тим часом, у масовій загибелі росіян побачили можливий "український" слід.

А глава зовнішньої розвідки Росії шокував зізнанням: "Страшно приїжджати до Європи".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

16 серпня 2023, 04:56

Мабуть секретер Генсека НАТО не відповідає тій посаді яку займає! Таку безглузду заяву міг зробити відвертий телепень! Україна ніколи не віддасть своєї теріторії ні заради НАТО, ні заради ЄС, ні заради всіх скарбів світу! Земля українська - це наша спадщина предків і це СВЯТИНЯ, ЯКОЮ НЕ ТОРГУЮТЬ!!!

Правдоруб

16 серпня 2023, 04:24

Нахай росія бомбане те кончене трусливе нато, ту кончену європу!!! може тоді ті нікчеми щось зрозуміють так як здача територій презведе до самостверження русні і стоврення ссср2.0 тоді ні европі ні нато уже ніхто не допоможе, разом з китаєм підуть на європу.


Новини