Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні розглянули два можливі підсумки контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розглянули два можливі підсумки контрнаступу

Два можливі результати контрнаступу – успішний і ні – розглянув військовий експерт

11 травня 2023, 22:56
Поділіться публікацією:

Що буде з Україною, у разі вкрай негативного розвитку контрнаступу і чи застосує Росія у разі нашого успіху ядерну зброю. На ці питання, як повідомляють "Коментарі", відповів військовий експерт Олег Жданов.

В Україні розглянули два можливі підсумки контрнаступу

Олег Жданов

"Якщо контрнаступ буде вкрай невдалим, як ви питаєте, то війна може затягтися на рік чи навіть на два. Але ситуація складається таким чином, що Захід у нашій особі програти не може, — відповів на питання про перспективи війни Олег Жданов. — Інакше Путін, зігне їх у баранячий ріг. Якщо тільки у нього буде якийсь успіх на полі бою, він почне гнути свою лінію і вимагати від них преференцій. Вони цього бояться більше, ніж самого Путіна. Тому вони не дадуть нам програти. Отже, і в Україні, і на Заході лунають здорові голоси, мовляв, якщо цей контрнаступ не буде успішним, значить буде другий, третій і так – до Перемоги".

У цьому варіанті розвитку подій саме Україна, визнає експерт, нестиме ношу людських втрат. У цьому випадку, каже Жданов, "нам доведеться найбільше постраждати в цій війні".

Якщо ж український наступ, навпаки, супроводжуватиметься гучним розгромом РФ, Путін матиме спокусу використовувати ядерну зброю, але йому не дадуть це зробити. За версією Жданова, щодо цього зараз існує зовнішньополітичний і внутрішньополітичний консенсус між основними міжнародними гравцями і внутрішньоросійськими елітами.

"Ніхто не дасть Путіну застосувати ядерну зброю. Можливість застосування ядерної зброї у цій війні мінімальна", — запевняє Жданов.

На його думку, при спробі Путіна використати тактичну ядерну зброю західні союзники завдадуть превентивного удару конвенційними (неядерними) засобами враження за місцем базування ТЯЗ. У цьому їх підтримають і Китай та Індія.

Тим часом, рашисти кричать: Український контрнаступ почався.

Російська актриса раптово згадала, як її "пригнічували за російську мову" в Україні та виправдала війну.

А голлівудський актор зізнався, що вже 8 років бореться з онкологією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини