Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні помітили не анонсовану раніше військову техніку. Що таке Beobachtungspanzer
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні помітили не анонсовану раніше військову техніку. Що таке Beobachtungspanzer

Українські військові потрапили на відео з військовою технікою німецького виробництва. Це виявився пересувний пункт розвідки та управління вогнем артилерії Beobachtungspanzer.

14 грудня 2022, 16:04 comments2979
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Європа й надалі продовжує допомагати Україні у війні проти Російської Федерації. Нещодавно на відео зафіксували німецьку артилерійську спостережну машину Beobachtungspanzer. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Ukraine Weapons Tracker.

В Україні помітили не анонсовану раніше військову техніку. Що таке Beobachtungspanzer

Пересувний пункт управління вогнем артилерії Beobachtungspanzer. Фото з відкритих джерел

Україна отримує військову техніку, яку зазвичай офіційно вказують в джерелах. Проте інколи на фронті можна помітити зброю, яка потрапила в Україну таємно. Раніше так було з дронами   Switchblade, які надійшли з США та польською системою протиповітряної оборони S-125 Newa SC.

Цього разу Ukraine Weapons Tracker зафіксували Beobachtungspanzer. На зафіксованому відео ця військова техніка взяла на буксир бронетранспортер БМП-1.

Ця машина була виготовлена на базі гусеничного бронетранспортера М113 в 40-х роках в Німеччині. Втім невідомо, з якої країни приїхала ця військова техніка, адже у 2002 році в Німеччині її вивели з експлуатації.

Що таке Beobachtungspanzer?

Це одна з найкращих розробок часів Другої світової війни, який використовували для управління артилерійським вогнем та як пересувний пункт розвідки. За допомогою персоналу, який складався з чотирьох осіб (командир машини, водій-механік, навідник та радист) військові могли вимірювати та розпізнавати цілі, формувати необхідні дані для артилерійської техніки. Окрім того, Beobachtungspanzer передавав інформацію на командний пункт.

Beobachtungspanzer оснащена лазерним далекоміром, навігацією та різними оптичними системами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо через які компанія Росія отримує сучасні компоненти, які може використовувати для військової техніки.

Також "Коментарі" писали про удари Росії, в яких військові РФ використовують ракети українського виробництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини