Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні оголосили обов'язкову евакуацію сімей з дітьми: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оголосили обов'язкову евакуацію сімей з дітьми: подробиці

На Херсонщині з прифронтової зони евакуювали сім'ї з дітьми

14 вересня 2023, 23:54 comments2641
Поділіться публікацією:

У прифронтовій частині Херсонщини оголосили обов'язкову евакуацію для сімей із дітьми. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву голови Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна.

В Україні оголосили обов'язкову евакуацію сімей з дітьми: подробиці

Херсонщина - це Україна

За його словами, рішенню про обов'язкову евакуацію передувала загибель від російського снаряда шестирічного хлопчика, його брат знаходиться в реанімації. Йдеться про евакуацію із трьох десятків населених пунктів. Прокудін закликав батьків не наражати своїх дітей на небезпеку.

"Евакуюйтеся. Ми готові допомогти вам з виїздом та облаштуванням на новому місці", — заявив Прокудін.

Також у регіоні змінили тривалість комендантської години. Тепер вона почнеться о 20:00 і закінчується о 6:00.

"Працюємо над винятком енергетичного колапсу в регіоні, а також готуємося до надзвичайних ситуацій на об'єктах критичної інфраструктури під час проходження осінньо-зимового періоду", — заявив Прокудін.

Тим часом у Німеччині заговорили про дуже довгу війну в Україні . У Бундесвері прогнозують ймовірну тривалу війну в Україні. Уряд та збройні сили Німеччини не виключають, що військові дії в Україні можуть тривати до 2032 року.

На війні проти України загинув уже другий командир елітного 247 десантного полку Росії. Російського командира 247-го десантно-штурмового полку Василя Попова було вбито під час вторгнення в Україну.

А Ані Лорак виголосила нову скандальну промову про допомогу Україні. Ані Лорак каже, що допомагає біженцям, але військову допомогу не надає. Також, за повідомленням опальної співачки Ані Лорак, що оприлюднене в соціальних мережах, її бере жах від чималої кількості брехливої інформації про її особу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини