Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні можуть посилити мобілізацію: у Зеленського пояснили нюанс
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть посилити мобілізацію: у Зеленського пояснили нюанс

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що якщо Білорусь отримає ядерну зброю, в Україні можуть посилити мобілізацію

27 березня 2023, 12:35 comments6079
Поділіться публікацією:

Мобілізація в Україні може суттєво посилити темп, якщо Білорусь все ж таки отримає від Росії ядерну зброю. Однак поки що в Україні не ставляться серйозно до загроз російського президента Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамію в ефірі "Sky News".

В Україні можуть посилити мобілізацію: у Зеленського пояснили нюанс

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Ми не віримо, що може статися, але ніхто не знає. Ми протягом цього року дізналися, що ніхто не знає, що може статися. Ніхто не вірив, що Росія може вторгнутися і масштаб, з яким вони це зробили", — заявив голова "Слуги народу".

На його думку, Україна має бути готовою до того, що Росія може передати ядерну зброю Білорусі. За словами Арахамії, такі дії РФ можуть призвести до того, що відбудеться повторне вторгнення з Білорусі, відкриється другий фронт. У такому разі в Україні можуть оголосити додаткову мобілізацію.

"Це може означати залучення більшої кількості людей до армії. Нам потрібно принаймні ще вісім бригад, щоб контролювати цю лінію фронту. На щастя для нас, ця територія та рельєф схожі на болота. Тому важко напасти", — заявив нардеп.

Зазначимо, після того, як російський президент Володимир Путін заявив, що РФ розмістить тактичну ядерну зброю в Білорусі, цю позицію розкритикували у США, а також загалом у НАТО. В Офісі президента України заявили, що Путін боїться програти в Україні, тому знову фіксує свою участь у злочині, порушуючи договір про нерозповсюдження ядерної зброї. Чи зможе цей шалений хід російського диктатора та його білоруського васала змусити світ жорсткіше реагувати? Чи можна вважати, що Путін пішов ва-банк і що його ставки будуть биті? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — це може змусити російського диктатора Путіна повернутись до переговорів: в Інституті вивчення війни (ISW) назвали варіант.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини