Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні ліквідували ще одного російського генерала: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні ліквідували ще одного російського генерала: подробиці

ЗСУ знатно накрили ракетами пункт управління окупаційних військ на Запорізькому напрямку

13 червня 2023, 13:40
Поділіться публікацією:

На війні в Україні ліквідували начальника штабу 35-ї загальновійськової армії генерал-майора Сергія Горячова. Повідомляється, що генерала було вбито на Запорізькому напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російське видання "Медуза".

В Україні ліквідували ще одного російського генерала: подробиці

Сергій Горячов. Фото: з відкритих джерел

Як повідомляють ЗМІ, першим інформацію про ліквідацію російського генерала опублікував російський пропагандист, так званий "військор" Юрій Котенок.

Повідомляється, що Горячов, який очолював штаб 35-ї загальновійськової армії РФ, загинув унаслідок ракетної атаки.

Хоча Міноборони РФ не коментувало цієї інформації, у російських Телеграмах-каналах зазначають, що це вже 10-й російський генерал, який загинув під час повномасштабної війни. Також наголошується, що він став першим російським генералом, який загинув в Україні більш як за рік.

Також повідомляється, що Горячов очолював російський контингент у Придністров'ї, командував військовою базою у Таджикистані, а також навчальним центром Хабаровська.

На початку вторгнення він був командиром 5-ї окремої танкової бригади. І вже за рік повномасштабної війни його підвищили до заступника командувача 35-ї загальновійськової армії. Горячов став генерал-майором, а також був призначений на посаду начальника штабу армії.

При цьому, як пише народний депутат України Юрій Мисягін, російського генерала разом з іншими російськими офіцерами було ліквідовано на Запорізькому напрямку. Також є інформація, що у 2014-2017 роках Гарячов служив у складі угруповання російських окупаційних військ на Донбасі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому немає стрімкого наступу ЗСУ — чи є ознаки, що РФ готується до відступу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини