Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні готові надати гуманітарні коридори мешканцям Бєлгородщини
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні готові надати гуманітарні коридори мешканцям Бєлгородщини

Для цивільних з РФ, що проживають на території Бєлгородської області, в Україні можуть відкрити гуманітарні коридори

3 червня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Про це розповів радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк, передає видання "Коментарі" із посиланням на ефір телемарафону.

В Україні готові надати гуманітарні коридори мешканцям Бєлгородщини

Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

"Безумовно РДК демонструє альтернативну позицію щодо того, як треба ставитися до громадян своєї країни. Все, що сьогодні відбувається в Бєлгородській області, виглядає наступним чином", — зауважив Подоляк.

Як далі наголосив радник голови ОПУ, окупанти не застосовують ніяких інших тактик, окрім як, переховуватись у дворах та будинках місцевих жителів.

"Росія розміщує в житлових кварталах свої сили, туди заходять РДК і воюють безпосередньо з військами РФ, а Кремль своїми додатковими військами атакує цивільне населення Росії", — підкреслив він.

Тому, аби подбати про безпеку цивільних громадян Росії, що проживають у Бєлгородській області, Україна згодна надати їм гуманітарні коридори для виходу з зони бойових дій.

"Виходячи з гуманістичної складової, РДК говорить, що можуть організувати гуманітарні коридори…. Україна готова надати гуманітарні коридори, якщо це буде необхідно для збереження цивільних громадян Росії", — підсумував радник голови ОПУ.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Російські партизани вперше, на території Росії застосували важке озброєння проти путінських сил Російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" вперше застосували танки на території РФ. Вилазки бійців "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР) на територію РФ уже тривають не по декілька годин, а по декілька днів.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Росіяни "похоронили" Буданова: як відповіли у розвідці Російськими пропагандистськими ЗМІ стала ширитись фейкова інформація про загибель глави ГУР Міноборони Кирила Буданова. На неї відреагували у розвідці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини