Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україна прогнозують тактичні успіхи ворога на фронті: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україна прогнозують тактичні успіхи ворога на фронті: про що мова

Російські окупанти можуть мати тактичні успіхи на фронті

11 липня 2024, 16:19 comments5257
Поділіться публікацією:

Окупанти виявляють найбільшу бойову активність на Покровському напрямку, повідомив в ефірі телемарафону військовий експерт Олександр Мусієнко.

В Україна прогнозують тактичні успіхи ворога на фронті: про що мова

Війна в Україні

За його словами, окупанти ідуть за простою логікою – де мають успіх, там його розвивають. Мусієнко каже, що на переконання ворога, після захоплення Авдіївки є перспективи для подальшого просування. Саме тому, незважаючи на втрати, росіяни намагаються продовжувати атаки.

При цьому Мусієнко стверджує, що попри труднощі через постійні атаки ворога, Силам оборони вдається уповільнювати темп їхніх операцій.

"Вони не здатні зараз організувати наступ, який забезпечив би оперативний прорив. А от тактичні успіхи ще в подальшому можливі", – сказав військовий експерт.

Він також розповів про ситуацію на інших напрямках. За словами експерта, Сили оборони успішно стримують ворога та утримують стабільну ситуацію.

При цьому Мусієнко стверджує, що на Торецькому напрямку вдалося заблокувати просування ворога, хоча здавалося, що там у них є перспективи. Напрямок Часового Яру утримується, хоча атаки продовжуються.

А от на Харківщині, говорить експерт, ворог не має успіху, його стримують. За його словами, Куп'янсько-Лиманський напрямок час від часу активізується, але просування наразі немає. При цьому, каже експерт, на півдні найскладнішою залишається ситуація на Оріхівському напрямку.

"Ворог мав там певні успіхи, однак стримування нашими силами там відбувається", – додав Мусієнко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на Торецькому напрямку складна ситуація. У ЗСУ повідомили, що українські військові ведуть бої з окупантами на околицях міста. В саме місто ворог не зайшов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини