Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Угорщині розповіли, як має закінчитись війна в Україні: назвали дві ключові умови
commentss НОВИНИ Всі новини

В Угорщині розповіли, як має закінчитись війна в Україні: назвали дві ключові умови

Західний світ повинен надати гарантії безпеки Росії, а не членство України в НАТО, говорить угорський політик.

3 вересня 2023, 14:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник канцелярії угорського прем'єр-міністра Ґерґелі Гуляш заявив, що Захід не повинен надавати Україні членство в НАТО, однак за словами угорського дипломата Росія має отримати гарантії безпеки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Hirado.

В Угорщині розповіли, як має закінчитись війна в Україні: назвали дві ключові умови

Угорський політик Ґерґелі Гуляш. Фото з відкритих джерел

Ґерґелі Гуляш стверджує, що переговори щодо закінчення війни між Росією та Україною можуть відбутись, якщо до них будуть долучені Сполучені Штати. Таким чином угорський політик запропонував варіант на які поступки має піти Україна для завершення війни.

"Західний світ, який підтримує Україну, має надати гарантії безпеки Росії, але в жодному разі не членство в НАТО українцям", – сказав Гуляш.

Керівник канцелярії угорського прем'єр-міністра пояснює, що в майбутньому на українських територіях будуть розміщенні миротворці, які зможуть забезпечити мир у довготривалій перспективі в Україні. Гуляш додає, що українські військові не зможуть повернути території, які знаходяться під окупацією РФ.

Разом з тим угорський урядовець вказує, що Центральній Європі не слід турбуватись через російську агресію, адже російська армія "не досягла швидких і разючих результатів" у війні з Україною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній командувач Об'єднаних сил королівства Великої Британії назвав умови, які зможуть призвести до перемоги України. Річард Берронс стверджує, що Україна не зможе перемогти у війні найближчим часом, однак дає прогноз, коли саме Росія програє у війні та називає необхідні умови, які має виконати Захід та Україна для такого перебігу подій.

Також "Коментарі" писали, що в МЗС України відреагували на скандальні слова прем'єра Угорщини Віктора Орбана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини