Головна Новини Суспільство Війна з Росією В США розповіли, скільки триватиме війна і чи слід очікувати прориву окупантів на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

В США розповіли, скільки триватиме війна і чи слід очікувати прориву окупантів на фронті

Росія намагається повною мірою використати ситуацію із браком боєприпасів у ЗСУ та просунутися територіями, заявив в ефірі Громадського радіо генерал-лейтенант, екс-головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Ходжес

27 березня 2024, 18:21 comments9656
Поділіться публікацією:

Країна-агресор використовує ситуацію із затримкою допомоги Україні від союзників та проводить більш інтенсивні атаки на фронті, заявив Бен Ходжес. Хоча, на його думку, ворог наразі не має відповідного ресурсу для того, щоб організувати та провести так званий "великий прорив".

В США розповіли, скільки триватиме війна і чи слід очікувати прориву окупантів на фронті

Бен Ходжес

Тобто, підкреслив генерал, окупанти не зібрали достатньо велике угрупування, щоб воно могло закріпити наступ під Авдіївкою.

Окрім того, додав Ходжес, у загарбників відсутній кадровий ресурс, щоб спробувати рушити у сторону Харкова, Києва чи будь-якого великого міста в Україні, щоб спробувати його захопити.

При цьому генерал сумнівається в том, що ворог має необхідну логістику, яку міг би використати для руху підготовленого бронетанкового з’єднання. Натомість, додав Ходжес, російські окупанти "просто штовхають людей у м’ясорубку".

Генерал заявив, що країна-агресор продовжує вести проти України війну на виснаження. За його словами, така ситуація "буде тривати" і далі. Втім, додав Ходжес, вона все ж відрізняється від прориву.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російській ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що кремлівський диктатор Володимир Путін не відмовився від ідеї захопити Харків. Втім, як стверджують військові та експерти, хотіти і могти – це дві різні речі. За їх словами, у окупантів немає ні кадрового, ні технічного ресурсу, щоб спробувати бодай оточити Харків.

Втім, ветеран АТО Євген Дикий повідомив, що після того, як РФ мобілізує 300 тис. своїх громадян на фронт, то зможе уже в серпні спробувати захопити такі міста як Харків, Суми і навіть Київ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини