Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Словенії скасували шоу російської балерини після тиску Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

В Словенії скасували шоу російської балерини після тиску Києва

Україна домоглася скасування концерту російської прими-балерини Захарової

12 червня 2024, 14:20
Поділіться публікацією:

В Словенії скасували виступ відомої російської балерини Світлани Захарової. на Люблянському фестивалі, що мало відбутися цього року. Артистка, яка має не тільки глибокі корені в українській культурі, але й скандальну політичну репутацію через свою підтримку російської агресії, планувала представити свій проєкт "Моданс".

В Словенії скасували шоу російської балерини після тиску Києва

Україна домоглася скасування концерту російської прими-балерини Захарової

Це рішення про скасування стало можливим завдяки активній роботі Посольства України в Словенії, яке зуміло налагодити тісну співпрацю з словенськими державними інституціями. 

Російська культура – культура агресії, терору, експансії та пропаганди. Дякуємо нашим партнерам за недопущення поширення російського так званого "великого мистецтва" на світових сценах та майданчиках,– мовиться у заяві МЗС.

Світлана Захарова, народилася в Луцьку та навчалася у Київському хореографічному училищі. Згодом розпочала кар'єру в Росії, де вона вступила до лав Маріїнського та пізніше Великого театру. Її артистичний шлях тісно переплітався з політичною діяльністю, особливо після її обрання депутаткою Державної Думи від партії "Єдина Росія" і публічної підтримки військового втручання Росії в Україну.

Раніше “Коментарі” писали, що російський актор і затятий путініст Іван Охлобистін обурився тим, що російських акторів змушують їхати на тимчасово окупований Донбас. Він додав, що регіон перетворили на "відстійник" для тих, кого хочуть покарати

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські пропагандисти запідозрили російського диктатора Володимира Путіна у співпраці із Заходом. Вони назвали війну в Україні безглуздою і заявили, що з її допомогою російський диктатор утилізує росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини